Кованото желязо в екстериорната среда

Kovanoto Jeliazo V Eksteriornata Sreda 10

Project

Room final

Оградите и вратите от ковано желязо са лицето на един дом. Освен да вдъхват сигурност и защита, те също така трябва да имат нежна и естетическа визия, която да се вписва в архитектурата на дома и да създава уют и комфортна обстановка.


Project

Room final

Проектът „Пролетна идилия“ е един от сложните проекти на екипа на МН Дизайн.


Project

Room final

В този проект от ковано желязо композицията и идеята са прецизирани изцяло въз основа на своите собственици. Тук се вплитат два елемента въздух и вода. Паната на оградата са изградени с една цялостна визия и няма повтаряемост в тях.


Project

Room final

Когато се проектира даден проект винаги опорната точка е клиента и неговат нагласа, за това как ще изглежда лицето на домът му. Процесът на проектиране е много важен, тъй като изясняването на идеята е 50% от работата.Всички проекти, които сме изработвали се стремим да имат пряка връзка със собствениците си. Освен целта за цялостната идея ние вплитаме в проектите си и различни материали, които да действат като рисунък. МН Дизайн е наложила свои стил на работа и няма значение бюджета на проекта ние винаги вкарваме нашия потчерк като начина на работа.


екстериорен дизайн от мндизайн
Няма коментари

Коментарите са изключени към момента.