Процесът

Процесът

Лична среща с клиента

При желание да работите с нас нашият екип ще ви посети на място, за да огледа обекта, на който искате да работим и да ви консултира лично. Според вашите изисквания и предпочитания ще ви се изготви проект за вашите нужди.

Изготвяне на проект

Проектиране

След личната ни среща ще ви изготви три проекта с три различни концепции и разбира се три различни цени. За нас е важно нашите клиенти да имат право на избор, както за проектите, така и за цените. Много наши клиенти ни задават въпроса „Възможно ли е от сайта ви да си харесаме определен номер артикул и вие да ни го изпълните?“  Ами всъщност не. Когато един проект е изпълнен и вече е собственост на някой втори такъв не се изпълнява. В случай, че наш клиент много си хареса някой наш вече изпълнен проект ние ще се съобразим и ще направим подобна концепция, но не и същия.

проектиране на дизайнерски проект
монтаж на врата от ковано желязо 2

Изработка

Изработка на избрания проект

Изработваме индивидуалния проект. Сроковете се дават и определят в зависимост от натовареността ни в момента.

Пробен монтаж

Първо монтиране

При вече изработения от нас проект ще дойдем на обекта ви и ще направим пробен монтаж. Този монтаж се прави, за да се провери дали изделието пасва на мястото си, както и да се отстранят всички несъответствия. Така че след поцинковане на изделието да се избегне нарушаване на цинковото покритие.

монтаж на врата от ковано желязо 34
поцинковане от мндизайн

Горещо поцинковане

Важна обработка за дълготрайна и качествена визия

Когато вече всичко е готово препоръчваме на нашите клиенти да поцинковат горещо продукта, който сме създали. Защо го препоръчваме? Когато метала се поцинкова горещо се дават минимум 10 години гаранция, че няма да корозира. Това за сега е най – добрия антикорозионен метод.

Крайно монтиране

Крайно монтиране, боядисване и патиниране

След като сме поцинковали елементите ще ви ги монтираме окончателно на мястото определено за това. Ще боядисаме изделието в предпочитания от вас цвят.

Допълнително като услуга включваме и патиниране, което ще рече,че чрез деликатно полагане на други цветове  да допринесем за една по – художествена визия.

монтаж на врата от ковано желязо 35