Художникът и кованото желязо

Hudojnika I Kovanoto Jelqzo 5

ХУДОЖНИКЪТ И КОВАНОТО ЖЕЛЯЗО

ХУДОЖНИКЪТ И КОВАНОТО ЖЕЛЯЗО 1

Често ни питат защо рисуваме своите проекти от ковано желязо? Защо просто не изберем готови елементи и не направим една прилична композиция? Какво удоволствие ни носи това? Това което правим ние МН Дизайн е емоция, страст и любов към изкуството. Това е професия, себеоткриване, бизнес, вид комуникация.Когато някой ни потърси услигите и го запознаем с последователността на на работа за постигане на крайния резултат, хората се учудват защо правим толкова усилия за един проект. Е разбира се отговарят си веднага на въпроса щом видят вече готовия продукт. Доста е трудно и отговорно да оставиш част от себе си в нечии дом. Да оставиш творбата си да бъде лице на нечия къща. Когато човек направи избор да сложи пред или във къщата си ковано желязо, трябва внимателно да се замисли какво и на кого поръчва.Кованото желяо е материал и продукт, който остава доста дълго във времето в нашите домове.

Желязото като цяло е материал който се обработва трудно, но с художествена мисъл и богата сръчност се получават вълшебни изделия.

ХУДОЖНИКЪТ И КОВАНОТО ЖЕЛЯЗО 3

ХУДОЖНИКЪТ И КОВАНОТО ЖЕЛЯЗО 4

Концепцията която следва всеки наш проект е винаги различна и подчинена на собствениците си, но стилът ни никога не се променя. Стремим се всеки проект да носи духа на МН Дизайн. Мотивите, които използваме са хармонични и естетически издържани. В повечето случай красиви и нежни флорални мотиви с ложна и привлекателна форма. Как решаваме каква да бъде композицията? Това доста зависи от собственикът на изделието, както споменах и по-горе, и също така от архитектурата на обекта. Предимството да имате авторски проект от ковано желязо е че винаги ще бъдете различни и неповторими. Проектът е създаден индивидуално за вас и вашия дом. Когато имаш отговорната задача да създадеш неповторимо изделие от ковано желязо, да бъде красиво, добре изработено и да се запази във времето трябва да бъде създадено с много страст и голяма отговорност. В днешно време е доста трудно да спечелиш доверието на някого, а още по-трудно е да го запазиш. За времето, за което съществува МН Дизайн спечелихме доверието на много хора, които ни дадоха шанс да се докажем като млади и талантливи артисти, като отговорни специалисти, които създадоха за домовте им проекти, които ще красят дълги години къщите им.


Няма коментари

Коментарите са изключени към момента.